Raons per ser voluntari

general

Algunes de les raons que poden portar-te a fer voluntariat són:

Coneix gent nova

Fer voluntariat és una bona manera de conèixer a persones que, com tu, tenen interès en el sector social i poden aportar-te punts de vista nous i altres experiències.

Contribueix amb el teu entorn

Una bona manera de comprendre la ciutat o bari en què vivim és entenent les necessitats que té. Ajuda a les associacions que estiguin en el teu entorn i palpa els resultats de la teva voluntariat en el teu dia a dia.

Descobreix les teves competències

Com qualsevol activitat que facis, el voluntariat pot ajudar-te a descobrir competències que no sabies que tenies, retandote amb tasques noves, o bé pot fer-te desenvolupar les que ja coneixies.

Orienta el teu currículum social

Cada vegada més el voluntariat s’està convertint gairebé en un requisit en el currículum. Les empreses busquen candidat @ s comprometid @ s, que col·laborin o hagin col·laborat amb entitats sense ànim de lucre.

Actua en base als teus valors

Des cura d’animals, passant per menjadors socials o neteja de zones verdes, pots triar la causa que més et mogui.

Surt de la teva zona de confort

Aprèn alguna cosa nova, coneix algú interessant o viu una experiència inoblidable. L’inesperat és sempre sinònim de bon record. Anima’t amb un voluntariat!

Coneix diferents realitats

La nostra rutina de vegades ens fa oblidar que hi ha altres formes de vida diferents de la nostra; persones amb necessitats diferents i formes de pensar molt diverses.

deixa empremta

Aquest planeta no va a cuidar-sol. Sé part del món que els deixarem als que vinguin darrere i fes-ho de la millor manera possible: donant el teu temps als altres.

Sentir-se útil

Si estàs buscant feina, com hem comentat abans, fer voluntariat és una bona manera d’afegir competències al teu currículum i també d’aprofitar aquest temps lliure extra per a alguna cosa diferent.

voluntariado en sudamérica– voluntariado en sudamérica- ser voluntario en africa