Importància del contingut SEO

general

Importància del contingut SEO

El contingut SEO és fonamental per a la nostra estratègia de Màrqueting digital i, sobretot, en el posicionament web. Per això és necessari comptar amb bons escriptors de contingut SEO, capaços d’obtenir «SEO». És a dir, el contingut ha de trobar-optimitzat per als motors de cerca.
El que ressalta quan parlem de contingut SEO, és que sembla existir un espai entre els especialistes de SEO que s’encarreguen de les dades i els escriptors creatius. Això vol dir que és complicat trobar un redactor que sàpiga com funciona el SEO i com escriure un text de manera que pugui vendre.
És important comptar amb tots dos factors. Però, en general, els consultors de SEO i les agències busquen dues coses.( posicionamiento web barcelona)

1. Contracta redactors bons
2. Entrenes aquests redactors per escriure contingut amable per SEO.

Guia d’estil per a contingut SEO

El que veritablement es busca per al contingut SEO és una guia d’estil o un «SOP», una guia detallada sobre com crear contingut compatible amb SEO per a qualsevol pàgina o lloc web.
Un SOP, o Procediment d’Operació Estàndard, és una espècie de instructius sobre com realitzar una tasca en específica. No és realment necessari que els escriptors comprenguin tota l’estratègia SEO, únicament han de conèixer les dades generals i específics de la redacció d’un contingut que resulti adequat.
Entre les queixes més freqüents realitzades per consultors i agències, trobem els que adverteixen comptar amb escriptors incoherents, que no entenen el SEO realment. Això és culpa de la manca d’un instructiu, els escriptors no poden ni han de llegir la ment de l’ocupador. Cal delinear les expectatives, procediment, estratègia de SEO, detalls de marca i el format d’escriptura que es desitja. Tot es tracta de proporcionar a l’escriptor les dades necessàries perquè pugui realitzar la feina de manera correcta. En proporcionar una guia d’estil, els molejes per a l’èxit, també estalvia el temps i els diners que pot comportar la rebuda d’un treball poc consistent, que ha de ser reeditat.

Si a hores d’ara presenta dificultats perquè els seus escriptors li proporcionin un contingut òptim per al SEO, i no sap com procedir davant la situació, una guia d’estil pot ser una gran solució al problema. El contingut és important, no podem limitar-nos a redactors que no entenguin el que escriuen, simplement perquè no han rebut la informació completa sobre el que s’espera i el que es desitja obtenir.

https://mentedigital.es/agencia-seo-barcelona/