7 Consells de jardineria

general

Consells de jardineria

Com llueix un jardí o una terrassa amb boniques plantes i flors! T’animes a ser considerat «tot un jardiner»? T’indiquem uns consells senzills, bàsics però molt importants tant per al teu jardí com per els tests de la teva llar o terrassa, perquè tinguis unes plantes sempre «molt vives» i amb un color excel·lent. Tingues en compte que una planta sana és una planta que tindrà menys risc d’agafar plagues.

Consells generals de jardineria
1º Primer de tot pensa el temps que vas a dedicar-li. Cada planta necessita una cura diferent. Si vas a dedicar poc temps o només els caps de setmana comença amb plantes senzilles i que necessitin poques cures. Normalment les plantes autòctones són les que menys cures necessiten ja que estan aclimatades perfectament al nostre clima. La planta crassa és un exemple de planta que necessita poques cures. En aquest enllaç t’ho expliquem.

Porta una agenda de les teves plantes: Busca informació sobre la planta que tens i apunta’t quin és el seu període de floració, d’abonament i, en cas de necessitar-ho, de poda.

Tenir els testos i plantes netes i lliures de fulles i flors mortes. Si apareixen males herbes llevar el més aviat possible perquè tots els nutrients de la terra només els absorbeixi la nostra planta.

Si els teus plantes són florejades. Pots aplicar això per aconseguir plantes amb mácuidados-plantass flors: Compra plantes amb poques flors però que tinguin capolls tancats. Després col·loca-les en un lloc que tingui molta llum, la terra que tingui una humitat lleugera i un abonament ric en potassi i fòsfor.

Si el que tens és un jardí amb gespa aprofita per plantar just a les vores de la gespa les plantes que necessitin un major reg, ja que és aquí on s’acumula més aigua.

consells-tests-jardineria

És molt important que la terra estigui airejada. Cada cert temps aireja la terra ajudant-te amb un rasclet.

Esperem que amb aquests senzills consells t’animis a tenir plantes a casa o al teu jardí.

Esperem la teva opinió i si vols pots compartir-ho en les teves xarxes socials perquè els teus amics puguin gaudir d’aquests consells, i les seves plantes també estiguin precioses.

mantenimiento de jardines madrid