Estratègia Pinterest per aconseguir seguidors lliures

general

Estratègia Pinterest per aconseguir seguidors lliures

Pinterest és un lloc per estampar les imatges i vídeos que li agraden de tot el web. En termes Pinterest, aquests anotadors se citen «pins». Els seus «pins» (fixant les coses a un tauler d’anuncis virtual) són visibles per als usuaris de Pinterest i altres i pot veure els consells dels altres. La guerra més fàcil per aconseguir seguidors lliures és «estratègia Pinterest». Vols tenir bon contingut en el teu lloc web i vols que milers de persones els vegin? Aconsegueix ViralWoot!

ViralWoot estratègia Pinterest

Descobreix com pots guanyar seguidors a Pinterest i que els altres promocionin el teu «pins». Amb aquesta estratègia Pinterest crees un compte gratuïta i quan la hi afegiu al teu compte Pinterest, el teu perfil serà promocionat per altres usuaris, però només si tu els promociones a ells. ViralWoot treballa amb l’ajuda de crèdits. Inicialment, vostè haurà de guanyar crèdits seguint les taules i Pinners i agradant Pins. Una vegada que tens al voltant de 35 crèdits, pots usar-los per guanyar al voltant de 20 a 25 nous seguidors, repines i gustos. Pots establir el nombre de crèdits que estàs oferint; et costarà aquests molts crèdits quan una persona segueixi el teu tauler / perfil o repines / li agraden els teus Pins. Vostè pot obtenir 100 crèdits més convidant a altres persones a ViralWoot. El millor de l’eina és que vostè pot guanyar crèdits quan ho desitgi, agradant i seguint a altres Pins, Pinners i taulers. Això assegura que mai es quedarà sense ells. Les persones que estan desitjant obtenir més seguidors poden arribar a conèixer el nombre de crèdits que obtindran agradant, repinando i seguint els pins i els usuaris.

Processos de gastar crèdits:
Algú et segueix 1 a 5 crèdits.
Algú repel·leix el seu missatge 1 a 5 crèdits.
Algú li agrada la teva publicació 1 a 5 crèdits.

Procés d’obtenir crèdits:
Configuració del perfil Obtenir 15 crèdits.
Convidar amics a ViralWoot Obtenir 100 crèdits.
Seguint a un altre usuari Obtenir d’1 a 10 crèdits.
Repine posat Obtenir d’1 a 10 crèdits.
Com botons Obtenir d’1 a 10 crèdits.

Promoure els pins amb ViralWoot és una estratègia Pinterest

En darrer lloc, tota empresa, negoci i persones volen tenir seguidors que poden ser senzillament encaminats a la pàgina principal. Com que hi ha tanta competència, no és fàcil trobar milers de seguidors sense una estratègia Pinterest. Per això, obtenir ViralWoot, ajuda a aconseguir més seguidors, gestionar diversos comptes, programar i promoure els pins i crear alertes pin. Estan convidant a una prova gratuïta, registri immediatament!

agencia seo barcelonaespecialista seo