El millor descans: pisos d’obra nova

Sin categoría

El millor descans: pisos d’obra nova

El lloc on escullis viure ha de ser un lloc que compleixi amb tots els requeriments necessaris perquè puguis sentir-te a gust, de la mateixa manera amb les regles sanitàries corresponents. Certa quantitat de població a l’hora de comprar un habitatge busca que aquesta siguin pisos d’obra nova, ja que prefereixen ser els primers amos d’aquest lloc i així poder gaudir de cada espai sent aquest nou.
I és que ser el primer que habiti una casa té grans avantatges i comoditats. Pensar en que tot el que hi és aquesta nou és un luxe i desig per a qualsevol persona. No hauràs de preocupar-te per filtracions, fusta vella, possibles obstruccions en canonades, pisos en mal estat, habitacions amb algun detall en infraestructura. És clar aquesta que has de portar a persones especialitzades en aquestes revisions o cerciorar per tu mateix amb molt de detall que aquest lloc estigui en les condicions òptimes així aquest sigui pisos d’obra nova.
Dades útils per a tu en l’hora de compra o lloguer de pisos d’obra nova

Comprar o llogar un immoble, ja sigui casa, departament o un espai per col·locar un servei que et genera guanys ha de ser una tasca en la qual li dediquis del teu temps per no cometre errors ja que pot ser que aquest en joc el teu patrimoni. Així que has d’estar molt segur a l’hora d’oferir i concretar compres i lloguers sent o no un lloc per estrenar.
Principalment has d’estar actualitzat en tot tipus d’informació legal, ja que si compres pisos d’obra nova han de proporcionar-te una declaració que el mateix es trobi de tal manera. De la mateixa manera, si compres dit immoble assegura’t que tot es trobi bé en el teu títol de propietat.

1-. No compris el primer que vegis. Dóna’t l’oportunitat de visitar més llocs com a tal, informa’t el més possible del que pot ser el futur venedor. D’aquesta manera sabràs amb que persona fessis una possible negociació, pot arribar a succeir que aquest individu no sigui el propietari de l’espai on es construirà l’habitatge.
2.- Lliurament de diners. No lliuris cap tipus de quantitat sense rebre per l’altra part un comprovant signat per les dues parts on es mostri la quantitat de diners abonada, com també el compte bancari a on es contribuirà esmentat capital.

3.- Sempre està pendent de tot. No només dels detalls d’infraestructura sinó també i molt important de la data acordada per al lliurament de la seva nova llar o local. De la mateixa manera, acorda amb el venedor la forma de pagament si aquesta serà un habitatge per construir. El més comú és que es cancel·li el cost de la mateixa en quotes durant la construcció i al moment de lliurar-se. És habitual que es tracti d’un 20% o 30% del preu acordat i ja quan es vagi a signar el títol de compravenda s’entregui la resta dels diners. Sempre tingues un document legal on es mostri totes les aportacions econòmics que vagis donant al venedor, pendent de les estafes.

4-. Assegura’t que sigui l’ofert. Sempre visita el lloc de construcció, realitza revisions on puguis estar en tranquil·litat que obtindràs l’acordat per les parts. Pisos, habitacions, banys, façana de l’habitatge, tots aquests detalls importants.

 

Pisos obra nueva Barcelona