Agencia seo

general

Sense importar que tan confiat et sentis respecte a seo o que tan bé t’hagi anat mai està de més tot el que t’ajudi a millorar. És per això que et donarem aquests consells SEO per al teu Rank a Google.

No hi ha una fórmula màgica per als bons resultats, però si per augmentar les possibilitats d’èxit.

Una llista amb el que necessites per al teu Rank a Google

Així com quan anem al supermercat i anotem el que necessitem, nosaltres hem elaborat una petita llista de consells SEO perquè puguis obtenir un rang alt a Google.

1- El primer que has de fer és aconseguir-te una paraula clau que sigui bona perquè et puguis enfocar-hi. Per aconseguir això has de buscar quina paraula va més d’acord amb el contingut i si és el que les persones realment escriuen al moment de la recerca. El millor d’això és que Google t’ofereix una eina que és el planificador de paraules clau.
2- I encara que aquest suggeriment sembli òbvia per a molts no hem d’oblidar posar la paraula clau en el títol de la pàgina. A més, hem de mantenir el títol interessant i cridaner i si aconsegueixes que sigui molt original millor. Tampoc hem d’oblidar col·locar-la al nom de la imatge. Per fer-ho només hem de canviar el nom de la imatge al moment de pujar-la.
3- Altres llocs on hem de col·locar la nostra paraula clau és el post i en a URL del vídeo. A més, per a Google afirma que el contingut de la pàgina va d’acord amb el resultat del cercador.
4- També has de investigar a la competència per poder establir què tan a prop o lluny estàs de l’èxit. Sense importar si és un bloc, una pàgina de vendes has aspirar sempre a la grandesa, per tant, a estar de primer.
5- Un altre detall important és posar enllaços interns que faciliti a la persona moure entre les pàgines del lloc d’una forma més ràpida i precisa.
6- Finalment, no hem d’oblidar els enllaços externs. Aquests són de gran ajuda ja que no és el mateix que un es lloï i parli sobre les coses increïbles que fa al fet que aconseguim que siguin els altres els que donen fe de nosaltres. Aquest és un punt que si ho explotem correctament ens donarà increïbles resultats.

Cal recordar que aquests són recomanacions que et van a ajudar a pujar el teu rang a Google.

agencia de marketing digital barcelona