Publicitat digital basada en l’interès dels consumidors

Sin categoría

Publicitat digital basada en l’interès dels consumidors

El màrqueting i la publicitat digital s’estan acostant cada dia més als consumidors, i és que de vegades, és agradable quan pràcticament alguns anuncis publicitaris apareixen sobtadament i són d’alguna cosa del nostre interès, ja que la publicitat sense sentit, acaba sent molesta i avorrida.
És base fonamental de la publicitat digital aconseguir aquest impacte positiu en l’usuari, objectiu al qual s’arriba mitjançant l’alta personalització de la publicitat que li arriba als consumidors, és a dir, aquesta personalització ha de ser cada dia més directa, exacta, individualitzada i creativa.

Una manera efectiva d’implementar la personalització publicitària és mitjançant campanyes multicanal basades en enquestes, estàs campanyes tenen un millor impacte quan estan ben formades, integrades i per descomptat, personalitzades. No obstant això, hi ha una percepció de la realitat una mica ambigua que tenen les empreses i una altra que tenen els consumidors, mentre que aquestes primeres consideren les seves accions digitals amb un 89% d’efectivitat, per als consumidors només té un 58% d’efectivitat.
Informació individualitzada a cada usuari mitjançant publicitat digital

Per a les empreses i companyies és un repte arribar a estructurar una base de dades dels seus consumidors, per això, és necessària l’aplicació d’eines per generar informació individualitzada a cada usuari o canal determinat i aconseguir un escaneig o estudi detallat sobre els seus interessos, gustos , les pàgines o llocs web que més visita, etc.
Sol ocórrer en alguns casos que quan als consumidors la publicitat els resulta incòmoda o poc interessant, i tinguin l’opció de bloquejar-ho faran sens dubte, ja que moltes vegades aquesta mateixa publicitat els apareix amb molta freqüència i el consideren com una cosa irritant o molest .

D’acord a estudis seria menor la probabilitat que succeís l’anteriorment esmentat quan encara la publicitat fos alguna cosa freqüent, també resulti d’interès per al consumidor, o d’acord a les seves necessitats presents i futures.

Darrerament, la publicitat digital ha arribat a ser tan freqüent fins a la plataforma de YouTube quan ens disposem a visualitzar un contingut d’interès i ens trobem amb publicitat en vídeos que resulta incòmoda i per res d’acord amb els temes que de costum ens interessen.

Totes aquestes empreses estan fent un gran esforç per aconseguir reunir aquesta quantitat d’informació de cada un dels usuaris que es troben en diferents llocs, treball que no és tasca fàcil quan ens referim a temps i recursos invertits. No obstant això, encara que sembli un esforç bastant gran, és imprescindible per al perfeccionament de la publicitat digital i aconseguir cobrir amb la demanda de cada consumidor.( seo barcelona)