Voluntariat Internacional

voluntariado internacional

Shannon O’Donnell treballa com a voluntària amb la seva jove neboda a l’estranger

Hi ha una quantitat aclaparant de voluntariat, i des que vaig començar a viatjar fa més de quatre anys, he provat la majoria d’ells. Vaig fer servir una empresa de pràctiques en el meu viatge al voltant del món per trobar un monestir al Nepal on jo podia ensenyar, he pres les recomanacions dels viatgers a la carretera, i ara sovint em mostren de manera independent amb petites organitzacions que trobo orgànicament com jo viatjar El següent pas és avaluar el vostre compromís de temps i les vostres motivacions voluntàries personals i el concepte de voluntariado internacional

Voluntariat independent: el voluntariat independent és ideal per a viatgers de llarga durada i aquells en un viatge flexible al voltant del món que no sap quan o on podria viatjar. Normalment, hi ha poca o cap facilitat, de manera que heu d’organitzar tots els viatges, allotjament i menjar. A canvi, les tarifes són baixes o gratuïtes. Tradicionalment, esteu treballant directament amb el projecte o l’organització a un nivell molt pràctic.
Empreses de col.locació: els mitjans de comunicació tenen un recàrrec per combinar-lo amb un tipus de projecte voluntari específic i normalment ofereixen un nivell mitjà de facilitació. Ideal per experiències de voluntariat molt concretes o de nínxol i compromisos a curt o llarg termini.
Voluntours: ofereixen un alt nivell de facilitació i són ideals per a aquells que vulguin empacar en molts llocs amb un gest de servei integrat en el viatge. Els voluntaris són cars, i la proporció de viatges al servei pot variar molt. En general, el gruix de la seva tarifa es dirigeix ​​a la pròpia empresa turística.
Empreses socials: tots els viatgers poden donar suport a les petites empreses que treballen a les seves pròpies comunitats locals per canviar-les. Si només podeu oferir-vos voluntàriament durant molt de temps, considereu fer servir el voluntariat i, en comptes d’això, infós els vostres diners a les comunitats locals mentre viatgeu. El voluntariat no sempre és l’elecció correcta en cada viatge, però encara podeu fer el bé triant restaurants, botigues i negocis amb una missió social subjacent.
Pas tercer: Organitzacions d’investigació al vostre interès
Dues dones voluntàries banyant un gran elefant a Tailàndia
Ara tenim els detalls nítids. Els viatgers sovint omiten els dos primers passos i corren el risc de tenir un viatge inabastable en el millor dels casos i fer mal als seus esforços de voluntariat en el pitjor dels casos. La meva preparació per a un nou viatge voluntari comença amb una recerca de les principals bases de dades voluntàries per veure quins projectes existeixen a la meva àrea d’interès. A continuació, utilitzo un full de càlcul o una carpeta d’Evernote per fer un seguiment dels detalls.

Aquests llocs web us permeten classificar i filtrar tota la gamma de tipus de voluntariat (conservació, docència, medicina, etc.) i requisits (família, calendari, ubicació). De moment, només cal que ompliu el full de càlcul o la carpeta amb projectes que l’excitin i, en el següent pas, veurem possibles projectes de voluntariat potencials.

Voluntariat bàsic: un recurs petit i creixent d’organitzacions de baix cost i d’empreses i empreses de tot el món. Aquest lloc és el meu projecte de passió personal que vaig llançar el 2011.
Anar a l’estranger: aquest lloc recull pràctiques de voluntariat de moltes empreses i torna una gran varietat en els resultats de la cerca.
Idealist.org: una gran base de dades que ocasionalment ofereix algunes organitzacions de nínxols fantàstiques i petites.
Pro World: una empresa meravellosa de col.laboradors intermediaris amb projectes dirigits per la comunitat i oferint passanties, voluntariat i programes d’estudi a l’estranger.
Seu de voluntariat: es consideren taxes de col·locació molt justes, fins i tot amb la tarifa de registre reemborsable, i semblen triar projectes amb un enfocament comunitari a llarg termini.
WWOOF: treballar en granges ecològiques és una manera meravellosa de donar temps a l’agricultura, a l’agricultura i, de vegades, a projectes de conservació. (Matt ha proporcionat prèviament una guia completa sobre com fer WWOOF en els vostres viatges).